Find de gode tilbud til Singles Day

Du har måske allerede hørt om Singles Day og har allerede benyttet dig af den store tilbudsdag før i tiden. Eller måske sidder du nu og tænker, hvad i al verden Singles Day er for noget og hvorfor det er relevant for dig.

Læs med her og bliv klogere på Singles Day traditionen og hvordan du kan bruge den viden til at få en let tungere pengepung.

Hvad er Singles Day?

Lad os starte med det basale. Singles Day har kinesiske rødder og er en dag hvor man kan finde rigtige mange gode tilbud rundt omkring i diverse butikker. Traditionen for Single Day er langsomt ved at komme til vesten også, hvor vi allerede har en rig tradition for at holde store tilbudsdage, som f.eks. Black Friday.

Hvad er den store forskel mellem Singles Day og Black Friday, spørger du måske om? Tja, dagene har egentlig meget tilfælles på den måde ment, at de begge er dejligt store tilbudsdage, hvor man som kunde kan sparer rigtigt mange penge under sine indkøb. Og alle dage hvor man kan spare lidt ekstra håndører er jo en dejlig dag.

Datoen for Singles Day i år er d. 11. november og altså før den mere traditionelle tilbudsdag kaldet Black Friday. Det er en kæmpe fordel for dig, eftersom du har mulighed for f.eks. at lave alle dine juleindkøb i rigtig god tid og dermed være mindre stresset i julemåneden.

Samtidig er Singles Day stadig en lettere ukendt tilbudsdag, hvilket du kan drage fordel af. Vi kender alle til menneskemylderet og den masen, der kan opstå under Black Friday. Men til Singles Day i 2019 kan du roligt udføre de fleste af dine indkøb uden nogen lange køer og ventetider.

Hvor er tilbuddene?

Eftersom Singles Day stadig er forholdsvis ukendt er det desværre heller ikke lige alle butikker, der er hoppet med på bølgen endnu. Det ændrer sig sikkert indenfor et par år, men indtil da må du altså selv lave lidt arbejde først og undersøge sagen.

Søg eventuelt gerne på nettet efter information om, hvorvidt en butik holder Singles Day. De fleste butikker vil annoncere med det i ugerne eller dagene op til Singles Day. Eller prøv engang at spørge ekspedienten ad, næste gang du alligevel er nede i butikken. De ved med sikkerhed noget mere om det. Og hvis de ikke gør, så kan du jo fint fortælle dem om hvad Singles Day er og måske give dem lidt inspiration til at være med næste år.

Indlægs forfatter: admin